Osaksi kauppakeskus Buumia!

Tältä sivulta löydät tarvittavat tiedot kauppakeskukseen liittymisestä sekä hinnaston paketeistamme.

Kauppakeskukset vetävät ihmisiä


 Valikoima ja valinnanvara

Nykypäivänä kauppakeskukset keräävät runsaasti enemmän kävijöitä kuin yksittäiset kivijalkamyymälät, sillä saman katon alta löytyy runsaasti enemmän valikoimaa ja valinnanvaraa. 


Nopeammin ja vaivattomammin

Kauppakeskukset säästävät ihmisiltä aikaa, joten tästä syystä suurin osa päätyy mielummin kauppakeskuksiin kuin yksittäisiin kauppoihin etsimään haluamiaan palveluita.Kaikki tämä netissä

Fyysinen shoppailu on tehty helpommaksi kuin koskaan kauppakeskusten myötä, joten miksei nettishoppailuakin voisi helpottaa.


Nettishoppailun ongelmat

Verkkosivuja on netti täynnä ja kuluttajat eivät jaksa etsiä pitkiä aikoja tarvitsemaansa, joten päätyvät lähtemään fyysisiin kauppoihin. Monet eivät luota nettikauppohin, joten moni tuote jää hankkimatta netistä. Tähän Buumi tarjoaa brändillään lisää luotettavuutta verkkokauppoihin.

Kauppakeskus Buumi

Kauppakeskus Buumi kerää kaikenkoisia yrityksiä liiketoiminnasta riippumatta saman nettisivun alle, jotta kuluttajien on entistä helpompi sekä turvallisempi tehdä ostoksiaan netissä.  Yrityksesi näkyvyys

Buumin kanssa yhteistyötä tekevät yritykset eivät jää enää muiden varjoon, sillä keräämme jatkuvasti asiakasvirtaa kauppakeskukseemme. Tämän ansiosta liiketoimintasi näkyvyys kasvaa ja toimintasi on jatkuvasti pinnalla.

Miksi valita Buumi? Miksi asiakkaat pitävät ideasta?

Buumissa kuluttajat voivat helposti etsiä haluamaansa tuotetta/palvelua, kilpailuttaa eri kauppojen hintoja sekä löytää heille tuntemattomia yrityksiä. Vierailijat voivat luottaa yhteistyökumppaneihimme ja pyrimme siihen, että kaikki kaupat ovat luotettavia ja turvallisia.


Miksi liittyä mukaan?

  • Täysin kotimainen yritys.
  • Lisää näkyvyyttä ja asiakasvirtaa yrityksellesi.
  • Ilmainen 1 kuukauden kokeilujakso.
  • Edulliset hinnat ilman piilokuluja sekä liittymismaksua.
  • Yhteistyö ja kommunikointi on vaivatonta sekä joustavaa.
  • Helppo liittyä mukaan ilman määräaikaisia sopimuksia.
  • Jokaisen kuun jälkeen julkaisemme kävijämäärän "yrityksille" sivulla.
  • Yritysten näkyvyys ei jää myöskään vain kauppakeskukseen, sillä pidämme Buumin some-kanavat aktiivisina ja ilmoitamme sinne uusista yhteistyökumppaneistamme sekä heidän alennuksistansa yms.
  • Buumin kanssa toimivien yritysten kesken on Facebook-ryhmä, jonka nimi on Yhteistyökumppanit Buumi. Siellä sovitaan tulevista kampanjoista sekä keskustellaan uudistuksista ja parannusehdotuksista. Linkki ryhmään: Yhteistyökumppanit Buumi 1kk ilmainen kokeilu

0€

 1 kk paikka

25€

 3 kk paikka

70€

 6 kk paikka

130€

 12 kk paikka

240€

24 kk paikka 

450€Miksi valita meidät?

Kauttamme yrityksesi saa paljon näkyvyyttä helposti sekä varmasti. Hintamme ovat edullisia ja markkinointi jatkuvaa. Haluamme mukaan kaikenkokoisia yrityksiä liiketoiminnasta riippumatta. Lisäksi verkostoituminen muiden yritysten kanssa on helppoa Buumin kautta.


Hyvä tietää!

- Paikat vaihtuu kategorioissa jatkuvasti, tilauksen kestosta riippumatta.

- Tilauksen kesto ei ole näkyvillä sivustolla.

- Yritys on näkyvillä etusivulla, "kaikki kaupat" ja oman kategorian alla sekä somekanavilla.

- Yritys on "uudet kaupat" kategoriassa 1kk ajan.

- Julkaisemme joka kuukausi kävijämäärän näkyville.

- Buumista johtuva mahdollinen käyttökatkos pysäyttää tilausajan käyttökatkoksen ajaksi, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalisti.

- Ilmaisen kokeilun voi käyttää vain kerran.

- Jos kaupassasi on alennusmyynnit, niin ilmoitathan sähköpostilla alennusmyyntien päivämäärät, sillä verkkosivusi lisätään myös alennus kategoriaan sekä saat somessa lisämainostusta!

- Maksaminen hoituu Paytrailin kautta suoramaksulla tai osamaksulla.

- Tilauksen loputtua markkinapaikka poistuu käytöstä, mikäli et ole uusinut tilausta ennen edellisen loppumista.

Jos kaupassasi on alennusmyynnit, niin ilmoitathan sähköpostilla alennusmyyntien päivämäärät, sillä verkkosivusi lisätään myös alennus kategoriaan sekä saat somessa lisämainostusta!

- Julkaisemme yhteistyökumppaneista kanavillemme ennalta sovittuja myynti- /esittely- tekstejä eikä Buumi muuta yhteistyökumppaneiden brändiä.
Kiinnostuitko?

Lisäkysyttävää?

Mikäli sinulle tuli mieleen jotain kysyttävää, niin otathan rohkeasti yhteyttä srnetcompany.oy@gmail.com sähköpostiin tai alhaalla olevasta yhteydenottolomakkeesta!


Miten Liittyä mukaan?

1. Täytä lomakkeeseen Y-tunnus ja yrityksen nimi.

2. Lisää sähköpostiosoite

3. Valitse tilauksen kesto ( 1 kuukauden kokeilujakson voi käyttää vain kerran)

4. Kirjoita viesti osioon lyhyesti liiketoiminnastasi ja liitä mahdollinen linkki sivuillesi. 

5. Lisää kategoria, johon kauppasi kuuluu. Mikäli kyseistä kategoriaa Buumista ei vielä löytyisi, niin luomme sen.

6. Kirjoita myynti- /esittelyteksti (max 150 merkkiä).

7. Liitä logo tiedostona

8. Tietojen jättämisen jälkeen ostat haluamasi paketin yhteydenottolomakkeen alta. ( Jos valitset 1kk kokeilun tulee täyttää vain lomake)

9. Oston jälkeen tarkistamme tiedot.

10. Lisäämme kauppasi/palvelusi kauppakeskukseen liittämäsi kuvan ja myyntitekstin kanssa sekä linkin sivullesi 1-3 päivän kuluessaEsimerkki millaisena liiketoimintasi tulee näkyviin


 1kk ilmainen kokeilu

0€

 1 kk paikka

25

 3 kk paikka

70€

 6 kk paikka

130€

 12 kk paikka

240

24 kk paikka 

450

Muistathan liittyä myös meidän facebook-ryhmään Yhteistyökumppanit Buumi.  Siellä sovitaan esimerkiksi tulevista kampanjoista sekä keskustellaan uudistuksista, parannusehdotuksista sekä ajankohtaisista asioista.

Maksupalvelun tarjoaa paytrail


Yhteydenottolomake