Tietoa Buumista

Kauppakeskus Buumi on täysin ainutlaatuinen kohtaamispaikka, missä yhdistyvät netti-shoppailijat ja yritykset. 


Mistä idea tuli?

Idea nettikauppakeskuksesta syntyi, kun nettishoppailu lisääntyy huimaa vauhtia sekä Suomi on täynnä loistavia verkkokauppoja ja palveluita. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan saa ansaitsemaansa näkyvyyttä, joten haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä löytämään toisensa.  Tavoitteemme?

Buumin tavoitteena on hankkia lisää yrityksiä mukaan projektiimme, jotta shoppailijoilla on helpompi löytää etsimänsä. Päämäärämme on, ettei nettishoppailijoiden tarvitsisi käydä koko nettiä läpi etsiessään sopivimpaa tuotetta tai palvelua.


Mitä haluamme luoda?

 Haluamme kasvattaa luotettavan ja vahvan brändin, jonka kanssa kaikkien yritysten on luotettavaa tehdä yhteistyötä. Tärkein prioriteettimme on, että kaikki shoppailijat ja yhteistyökumppanit ovat tyytyväisiä kauppakeskukseen ongelmitta.Kauppavalikoima

Meidän jatkuva tavoitteemme on kasvattaa kauppavalikoimaamme, jotta juuri sinä löytäisit kauttamme sopivimman kaupan itsellesi. 

Jos mieleesi tulee kauppoja tai kategorioita, joita haluaisit lisättävän Buumiin, niin olisimme kiitollisia jos ilmoittaisit siitä meille alla olevasta "ota yhteyttä" lomakkeesta. 

Turvallisuus on tärkeintä

Haluamme taata asiakkaillemme, että Buumista löytyvät kaupat ovat luotettavia. 

Tarkistamme jokaisen kaupan huolella läpi, ennen kuin hyväksymme sen kauppakeskukseemme. Buumissa voit siis shoppailla huolettomasti ja turvallisesti!

Meidän arvomme

Pyrimme toiminnallamme ehdottomaan avoimuuteen ja rehellisyyteen. Jokainen shoppailija ja yritys on meille henkilökohtainen ja haluamme auttaa heitä etsimään mitä tarvitsevat.


Kotimainen

Kauppakeskus Buumi on täysin suomalainen.

 

Luotettava

Olemme tiiviissä kanssakäymisessä vierailijoidemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta Buumissa on turvallista asioida. 

Kasvava

 Kasvattamme Buumin kauppavalikoimaa ja näkyvyyttä jatkuvasti.


Buumin somet


Yhteydenottolomake