Korut

Tältä sivulta löydät koruihin liittyviä kauppoja. Tervetuloa tekemään löytöjä!


Taidekäsityötä 50 vuoden kokemuksella. Käsinmaalatut puukorut koivusta sadoissa eri väreissä. Myymälästä ja verkkokaupasta löydät korut niin
aikuisille kuin lapsille. Valikoimassa helminauhat, korva- ja rannerenkaat, hiuspampulat ja avainnauhat, myös turvalukolla. Vieno Puustjärvi suunnittelee ja maalaa itse kaikki puukorunsa Helsingissä.

Sussie verkkokaupassa kaikki tuotteet valmistetaan vastuullisesti Suomessa. Jokaisen tuotteen tekijä ja materiaalit voidaan selvittää. Nopea toimitus suoraan kotiisi.

Villeriina on uusi markkinapaikka - löydä yli 50:n kotimaisen pienyrittäjän tuotteet kerralla! Ihanaa Suomesta - kotimaista suunnittelua ja käsintehtyä lahjaksi ja iloksi itselle. Voit shoppailla usean yrittäjän kaupasta yhdellä ostoskorilla. Jokainen myyjä Villeriinassa toimii itsenäisesti, löydät toimitusehdot tuotesivuilta.

Kauneutta kotiisi, hyvää mieltä hetkiisi ja enkeleitä elämääsi. Löydät hyvän mielen enkeleitä niin tauluista ja julisteista kuin korteista ja koruistakin. Tervetuloa tutustumaan!

MioSa. design valmistaa erilaisia asusteita ja piensisustustuotteita puuhelmistä.  Tuotevalikoimastamme löydät mm. paljon erilaisia avaimenperiä, avainnauhoja sekä aikuisille että lapsille, korviksia ja muita koruja sekä postikortteja. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Kaikki tuotteet ovat kotimaista käsityötä,valmistettu Joroisissa.Lankana kotimainen kierrätyslanka (80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri). Otan vastaan myös tilaustöitä. Tervetuloa puotiin.