Korut

Tältä sivulta löydät koruihin liittyviä kauppoja. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Kolmas Silmä Puoti on luontoyhteydellinen koru- ja lahjatavarakauppa verkossa. Symbolikorut, voimakivi korut, hopeakorut, viikinkikorut, poronsarvet. Löydä jotain erilaista satojen tuotteiden valikoimasta.

Taidekäsityötä 50 vuoden kokemuksella. Käsinmaalatut puukorut koivusta sadoissa eri väreissä. Myymälästä ja verkkokaupasta löydät korut niin
aikuisille kuin lapsille. Valikoimassa helminauhat, korva- ja rannerenkaat, hiuspampulat ja avainnauhat, myös turvalukolla. Vieno Puustjärvi suunnittelee ja maalaa itse kaikki puukorunsa Helsingissä.

Kauneutta kotiisi, hyvää mieltä hetkiisi ja enkeleitä elämääsi. Löydät hyvän mielen enkeleitä niin tauluista ja julisteista kuin korteista ja koruistakin. Tervetuloa tutustumaan!

Sussie verkkokaupassa kaikki tuotteet valmistetaan vastuullisesti Suomessa. Jokaisen tuotteen tekijä ja materiaalit voidaan selvittää. Nopea toimitus suoraan kotiisi.
Edullisia käsintehtyjä koruja arkeen ja juhlaan. Materiaalina allergiavapaa koruteräs, puu ja metalli.


Kaikki tuotteet ovat kotimaista käsityötä,valmistettu Joroisissa.Lankana kotimainen kierrätyslanka (80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri). Otan vastaan myös tilaustöitä. Tervetuloa puotiin.

LOV!T on suomalaisten brändien verkkokauppa, joka on perustettu rakkaudesta käsillä tekemiseen ja kotimaisen käsityön aseman parantamiseen.
LOV!Tilla shoppailet vaivattomasti yhdellä tilauksella ja nopealla toimituksella yli 50 rakastetun brändin suosituimpia, vastuullisesti käsin valmistettuja tuotteita!MioSa. design valmistaa erilaisia asusteita ja piensisustustuotteita puuhelmistä.  Tuotevalikoimastamme löydät mm. paljon erilaisia avaimenperiä, avainnauhoja sekä aikuisille että lapsille, korviksia ja muita koruja sekä postikortteja. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!