Eläimet

Tältä sivulta löydät eläintarvikkeisiin liittyviä kauppoja. Tervetuloa tekemään löytöjä!


Kotimainen LahjaShop Verkkokauppa tarjoaa parhaita lahjaideoita, kosmetiikkaa ja lemmikkitarvikkeita (mm. markkinoiden paras koiranpeti). Koodilla BUUMI saat nyt 0€ TOIMITUKSEN. Tervetuloa ostoksille!

Villeriina on uusi markkinapaikka - löydä yli 50:n kotimaisen pienyrittäjän tuotteet kerralla! Ihanaa Suomesta - kotimaista suunnittelua ja käsintehtyä lahjaksi ja iloksi itselle. Voit shoppailla usean yrittäjän kaupasta yhdellä ostoskorilla. Jokainen myyjä Villeriinassa toimii itsenäisesti, löydät toimitusehdot tuotesivuilta.

Lemmikkitarvike Yugielta löydät laadukkaat lelut ja ruoat kissoille ja koirille! Yugie Toys Kissasyötit, Huopapallot ja Narulelut valmistetaan kotimaisena käsityönä tunteella ja taidolla Tampereella.


Kuusaan Lemmikki on itsenäinen ketjuista riippumaton yritys. Valikoimiimme kuuluu lemmikkieläin- ja akvaariotarvikkeet sekä kivijalkaliikkeessämme akvaariokalat ja jyrsijät.
Tuotevalikoimastamme löydät tuotteita ja ruokia niin koirille, kissoille, akvaariokaloille, linnuille ja jyrsijöille. Pyrimme myös toteuttamaan tuotetoiveita jos mahdollista.

Minnin Beeffi on puhtaasti kotimaassa valmistettua 100 % naudan kuivalihaa lemmikeille.